Slide item 1
Slide item 4
Slide item 5

Apartmanok

Gerendaház (étkező):
A falu központjában található a Kék Lagúna Apartmanok, ami több éve működik és szolgálja ki a vendégek igényeit. Az 16 férőhellyel rendelkező vendéglátóegység amellett, hogy családok turista paradicsoma, csoportok elszállásolására is alkalmas, mert minden apartman pótágyazható. Kollektívák tréningek helyszíne, osztályok kirándulási központja lehet, kiváló programokat tudunk nekik ajánlani. Étkezés megoldható, az egyedi kivitelezésű 80 nm-es gerendaházban, mely a természet különleges varázsát tükrözi csodálatos fa és kőburkolatokkal. A gerendaház (közös helység) étkezésre, illetve meetingekre alkalmas. (max 32 fő)

Képgaléria 

Apartmanok struktúrája:
családi (2 szintes galériás 72 nm-es) apartman
Ezek az apartmanok rendelkeznek saját fürdőszobával, konyhával, kis étkezővel. Mindegyik külön bejáratú, saját terasza van. Igény szerint gyerekágyat lehet kérni kisebb gyerekeknek. Nagyon tágasak panoráma a parkosított udvarra van.

Képgaléria 

 

Családi 2+2 személyes 36 nm-es apartman

Ezek az apartmanok rendelkeznek saját fürdőszobával, konyhával, kis étkezővel. Mindegyik külön bejáratú, saját terasza van. Igény szerint gyerekágyat lehet kérni kisebb gyerekeknek. Bútorok modern fiatalos stílusúak. Panoráma parkosított udvarra

Képgaléria 

 

2 szobás 7 személyes apartman társalgóval 65 nm
Ez az apartman rendelkezik saját fürdőszobával, konyhával, kis étkezővel és egy társalgóval. Külön bejáratú, saját terasza van. Igény szerint gyerekágyat lehet kérni kisebb gyerekeknek.

Képgaléria 

Szobák:

Tetőtéri, saját fürdőszobával rendelkező 15 nm-es szoba (maximum 2 fő) Ezek a szobák saját bejáratúak, konyha nem tartozik hozzá, de van a szobában saját hűtőszekrény, mikro és vízforraló.

Superior szoba:

2 férőhelyes, saját fürdőszobával ellátott, modern stilusú szoba.

Képgaléria 

Udvar:
Az udvar gyönyörű parkosított, nyáron virágok százaival tündöklik. A gerendaház felé sétálva egy gyönyörű sziklakertet találunk egy picike szökőkúttal. Természetesen a pihenést szolgáló hintaágy sem hiányozhat. Minden apartman előtt a teraszon kerti bútorok, bográcsozó, nyársaló. A gyerekekre gondolva egy kis játszótér került kialakításra csúszdával, hintával, mászókával. A parkosított udvar mellett zárt parkoló található.

Képgaléria  

Borkóstolás

Szervezünk, helyi borászat pincészetében, borkóstolást, vacsorával egybekötve.  

© 2017 Kék Lagúna Apartmanok